Vyhlásenie o prístupnosti webového sídla

04.07.2011

Webova stránka liesek.eu.sk je tvorená so snahou o dosiahnutie maximálnej prístupnosti svojho obsahu a použiteľnosť podľa známych metód.

Prezentačný layout a obsah je vytvorený v štrukturovanom jazyku XHTML 1.0 Transational. Vizuálna prezentácia je vytvorená pomocou kaskádových štýlov (CSS). Stránky spĺňajú štandardy pre tvorbu informačných systémov verejnej správy, podľa výnosu ministerstva financií Slovenskej republiky č.312/2010 Z.z. z 9. júna 2010 o štandardoch pre informačné systémy verejnej správy.

Všetky obrázky a fotografie nesúce nejaký obsah sú označené pomocou atribútov "alt" a/alebo "title". Ilustračné obrázky sú označené prázdnym atribútom "alt".

Všetky farby textu a pozadí sú navrhnuté tak, aby boli v dostatočnom kontraste a mali dostatočný rozdiel jasu. Texty by teda mali byť dobre čitateľné aj pre užívateľov s poruchami zraku a pozornosti a inými disfunkciami sťažujúcimi vnímanie textového obsahu. Web stránka je plne použiteľná aj pri nastavení pracovného prostredia "Vysoký kontrast" (High contrast).

Ak nájdete na týchto stránkach čokoľvek, čo by podľa Vás nezodpovedalo požiadavkám prístupnosti, informujte nás, prosím e-mailom na adrese webmaster@liesek.eu.sk. Nedostatky sa pokúsime čo najskôr odstrániť.

Stopline.sk : zobraz stránku projektu

Pomoc.sk : zobraz stránku projektu

Zodpovedne.sk : zobraz stránku projektu

JASPI

katasterportal.sk

cestaokolotatier.eu

portal.gov.sk

Technická podpora | Vyhlásenie o prístupnosti | Právne informácie

Správca obsahu: Obec Liesek, Liesek 442, 027 12 Liesek, tel.: +421 43 5384 220, fax: +421 43 5384 227, e-mail: info@liesek.eu.sk.
Technický prevádzkovateľ: www.dsolutions.sk, tel.: +421 902 266 562, e-mail: info@dsolutions.sk.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid RSS 2.0